NÁŠ PŘÍBĚH
Vaříme s láskou
Francesco Piadine otevřel restauraci v roce 1982 s jediným cílem - podělit se o to nejlepší z italské kuchyně s lidmi v sousedství. Accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab.
Totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis. Aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi.
— PROČ BYSTE MĚLI ZAVÍTAT PRÁVĚ K NÁM —
Vaříme pro vaše chuťové pohárky
ČERSTVÉ INGREDIENCE
Pro přípravu našich pokrmů využíváme jen ty nejkvalitnější ingredience, jako jsou San Marzano rajčata, italské uzeniny, nebo kvalitní české maso od lokálních řezníků.
ŠÉFKUCHAŘ
Jan Knoflíček je v kuchyni jako doma. Za svou bohatou historii vařil v předních pražských a píseckých restauracích, kde nasbíral mnoho zkušeností, které vám formou svých výtvorů v Holubičce předává.
HOLUBIČKA
Naše restaurace je umístěna vedle konírny a je součástí většího plánovaného projektu, který spojuje lásku ke koním, přírodu a dobré jídlo.